Je bestelling retour sturen

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt vervolgens het aankoopbedrag van het product teruggestort op je rekening. De kosten voor de verzending van het terugsturen zijn wel voor rekening van de klant.

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan mij geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kan je contact opnemen via info@gingerandthyme.be of het retourformulier.

Ginger & Thyme zal vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten, indien het product in aanvaardbare staat aangekomen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kan deze waardevermindering van het product aan je worden gevraagd. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Hoe stuur ik mijn bestelling retour?

Stuur een mail over wat je wil retourneren en noem je ordernummer.

Verzend binnen 14 dagen je retour naar:

Debbie Vandorpe tav Ginger & Thyme

Sint-Elooipolder 15

9185 Wachtebeke

België

Uitzonderingen

Gepersonaliseerde en custom borduur-, patronen, pakketten en werken kunnen niet worden geretourneerd. 

© 2022 - 2024 Ginger & Thyme | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel